Letgo Hesabı Nasıl Silinir?

Letgo hesabınızdan çıkış yapmanız, hesabınız silindiği ya da kapandığı anlamına gelmez. Çıkış yaptığınız da yine başka bir cihazdan girebilirsiniz. Ama hesabınızı silmek (kapatmak) istediğinizde hesabınız yok olur.

Telefonunuz da bulunan Letgo uygulamasını silmek için, öncelikle uygulamaya giriş yapın. Eğer uygulamayı sildeyseniz tekrar yükleyin Uygulamaya giriş yaptıktan sonra sol üst köşede bulunan profil simgesine basın. Profilinizin sağ üst köşesinde dişli bir ayarlar simgesi göreceksiniz. “Ayarlar” menüsünden en alttaki “Yardım” seçeneğine dokunun. Yardım sayfası açıldığında ekranın en alt kısmında kırmızı ile yazılı olan “Teknik Destek ve Hata Raporu” bağlantısını göreceksiniz. O bağlantıya dokunduğunuzda Letgo destek ekibi ile iletişime geçebileceğiniz bir form açılacak.

Bu formdaki Sana Nasıl Yardımcı Olabiliriz? Butonuna tıklayarak ‘Hesabımla ilgili Bir Sorum Var’ başlığını seçin. Alttaki mesaj alanına isteğinizi yazabilirsiniz. Örneğin; “Letgo hesabımı silmek istiyorum. Hesabımı silerseniz sevinirim.” yazıp gönder düğmesine basabilirsiniz. Daha sonra Letgo uygulamasına kayıtlı e-mail hesabınıza Letgo tarafından mesaj gönderilecek. Bu mesajı “Profilimi kalıcı olarak siler misiniz?” şeklinde yanıtlarsanız Letgo destek ekibi hesabınızı silecektir. Böylelikle telefondan Letgo hesap silme işlemini tamamlamış olursunuz.

Letgo hesabı nasıl silinir görüntüleri

Eğer hesabınız bilgisayarda ise nasıl sileceksiniz? Bir tarayıcı üzerinden Letgo hesabını silmek için öncelikle https://tr.letgo.com/tr/help adresine giriş yapmanız gerekir. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra, telefon uygulaması için izlenecek adımların aynısını sırayla uygulayın.


0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments